Butiksgulv

Skal I have lagt butiksgulv?

KAFO Gulve kan klare en hvilken som helst type af opgave indenfor butiksgulv. Både rådgivning om valg af materialer og hurtig lægning af gulvet, klarer vi.  Butiksgulve skal være slidstærke og i god kvalitet. Men de skal også passe ind i butikken. Derfor er det muligt at få skræddersyet et butiksgulv, som afspejler butikkens visuelle udtryk med farve, opstribning eller lignende.

 

Hvilken gulvtype egner sig bedst til butik?

Butiksgulve anbefaler vi ofte i materialet polyurethan. Sådan et gulv er både robust og lyddæmpende, samt blødt og behageligt at gå på. God akustik i butikker er meget vigtigt, da der er mange lyde og megen snak på få kvadratmeter. Gangkomfort er også vigtigt, når der skal lægges gulv i butikker, fordi der dagligt er en masse besøgende kunder. Derfor skal gulvet selvfølgelig også være slidstærkt. Derudover er polyurethan gulvet fugefrit, så det er nemt at rengøre med gulvvaskemaskine, når butikken er lukket. Et butiksgulv i polyurethan vil også være vandtæt, så det ikke tager imod væske fra ting, der tabes. Hos KAFO Gulve rådgiver vi altid kunder om den bedste løsning til lige netop deres behov. Vi har også andre typer af gulvbelægning til butikker så som epoxygulv eller akrylgulv.

 

Få et skræddersyet tilbud på butiksgulv

Hos KAFO Gulve er vi eksperter i gulvbelægning til erhverv. Vi skræddersyer en pris til den enkelte kundes behov og ønsker. Kontakt os i dag på telefon: 86 55 88 88 eller send en mail direkte til os på mail: info@kafo-gulve.dk, så kan vi sammen tage en snak om, hvordan du får det bedste og mest praktiske gulv til din butik. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål. Vi rådgiver både kommende, nuværende og tidlige kunder om gulvbelægning.