Garagegulv

Skal I have lagt garagegulv?

Hos KAFO Gulve har vi stor erfaring med garagegulv og rådgiver om hvilket valg af materiale, der er bedst til den enkelte kundes behov. Det er varierende, hvad kunder ønsker af gulv i garagen. Vi har mange forskellige typer af gulvbelægning og finder i samarbejde med kunden ud af hvilken gulvtype, der passer bedst til den pågældende kundes behov.

 

Få et slidstærkt garagegulv med epoxy

Et garagegulv skal have en stor slidstyrke, lang holdbarhed og være nemt at vedligeholde. Derfor anbefaler vi et garagegulv i epoxy. Epoxygulv til garagen skal kunne holde til en høj belastning, varme temperaturer og kemikalier af forskellig art. Vi laver garagegulve af 2- eller 3-lags epoxy for at sikre en optimal styrke og for at sikre, at gulvet kan holde i mange år uden at blive slidt. Garagegulv med epoxy garanterer også en skridhæmmende overflade i din garage.

 

Få en skræddersyet pris på garagegulv

Hos KAFO Gulve har vi mange års erfaringer med at rådgive omkring forskellige typer af gulvbelægning.  Derfor er vi eksperter i at finde den gulvbelægning, der er passende til netop dit behov. Gulvlægningen står vi selvfølgelig også for. Alle kunder får en skræddersyet pris, som de kan forholde sig til. Kontakt os på telefon: 86 55 88 88 eller send en mail direkte til os på mail: info@kafo-gulve.dk, så kan vi sammen tage en snak om dit nye gulv til garagen.