Kontorgulv

Skal I have lagt kontorgulv?

Når I skal vælge nyt kontorgulv, er der mange faktorer at tage højde for. Hos KAFO Gulve kan vi hjælpe uanset behovet. Inden du vælger, hvilken type af gulvbelægning, der er passende som gulv til dit kontor, skal du overveje, hvor meget vedligehold gulvet kræver, hvor gode akustiske egenskaber gulvet har, hvor slidstærkt gulvet skal være, gulvets gangkomfort og sidst hvor høj belastning gulvet skal kunne holde til.  Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige gulv til kontoret.

 

Vælg det rigtige materiale til kontorgulvet

Intet kontor eller kontorfællesskab er ens. Derfor tager vi også altid højde for hver enkelt kundes behov. I mange tilfælde kan et lyddæmpende gulv være en rigtig god løsning, når der sidder flere mennesker på samme kontor. Et polyurethan gulv vil derfor være en oplagt løsning som gulv til kontor. Polyurethangulvet er også rengøringsvenligt, så det er nemt og holdbart at rengøre på en daglig basis. Derudover har gulvet en rigtig blød og behagelig komfort, hvilket er en stor fordel, når det er et gulv, som mange mennesker dagligt går og står på i flere timer ad gangen. Polyurethan gulvet giver den nødvendige gangkomfort til kontorer. Hos KAFO Gulve tilbyder vi også andre typer af gulvbelægning. Derfor kan du som kunde få præcist den type gulv, som du ønsker til dit kontor. Tøv ikke med at kontakte os.

 

Få et skræddersyet tilbud på gulv til kontor

Hos KAFO Gulve har vi mange års erfaringer med at lægge forskellige typer af gulve. Derfor er vi også eksperter i at finde den gulvbelægning, der er passende til netop din virksomhed. Alle kunder får en skræddersyet pris, som afspejler den enkelte kundes ønsker. Kontakt os på telefon: 86 55 88 88 eller send en mail direkte til os på mail: info@kafo-gulve.dk, så kan vi sammen tage en snak om dit nye kontorgulv.