Polyurethan gulve

polyuretan gulve

Har du brug for et polyurethan gulv i din virksomhed?

Vi er din garanti for kvalitet

Alle i branchen har brug for kvalitet. Det får du hos KAFO Gulve, når du har brug for et nyt polyurethan gulv i din virksomhed. Uanset type, så er vores mangeårige ekspertise din sikkerhed for præcis rådgivning og kvalitet i opgaveløsningen, din sikkerhed og garanti.

Det gælder polyurethan og epoxy eller Akryl til fødevareproduktion, vådrum, værksted, offentlige intuitioner eller lager. Lad os klare udfordringen

Hvad kan komfort polyurethan gulve?

Komfort polyurethan gulve er slidstærke, fleksible, trinlydsdæmpende og bløde. De er derfor meget slidstærke og modstandsdygtige overfor hård gående trafik samt lettere trafik. Samtidig er polyurethan gulve stødabsorberende, lyddæmpende og rengøringsvenlige. Det perfekte valg til Skoler, sygehuse og kontorer.

Polyurethan er meget resistent overfor de gængse kemikalier og slidpåvirkninger. Desuden er polyurethan gulve holdbare, rengøringsvenlige og billige at vedligeholde.
Polyurethan gulve kan fås i alle RAL og NCS farver, sagt med andre ord sætter kun fantasien grænser.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere dig. Vi giver gerne et godt tilbud.
Du kan skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88

KAFO lægger alle slags gulve

Vi kommer til dig, hos virksomheder eller hos private. Hvad enten det drejer sig om tilbud på polyurethan lagergulve, kontorgulve, værkstedsgulve, industrigulve, belægninger til parkering eller på fællesarealer. Kun fantasien sætter grænser for det trylleri, som nyt polyurethan gulv eller belægning kan gøre for din virksomhed eller i din boligforening.

For professionelle er det altafgørende at produktionen og driften kører effektivt som den skal. Det er det rigtige polyurethan gulv med til at sikre. Derfor har vi alle gulvtyper af bl.a. polyurethan i vores portefølje, og ved netop hvad du og din virksomhed har behov for.

Stolte af vores fag og håndværk

Hos KAFO Gulve viderefører vi de stolte håndværksmæssige traditioner. ​ Vi er din garanti for kvalitet og den rigtige pris. Hos KAFO Gulve dækker vi alle gulvtyper for det arbejdende folk.

Vores mål er at være det foretrukne gulvfirma for professionelle i hele landet. Vores kunders tillid og tilfredshed er vores varemærke.