Akryl gulve

Akryl gulve

Akryl gulve til erhverv – kontakt KAFO Gulve

Akryl gulve kan generelt benyttes i alle industri og fødevarer områder, hvor der samtidig stilles store krav til rengøringsvenlighed, skridsikkerhed og hygiejne.

Akryl gulve når tiden er vigtig

Det kan være i forbindelse med slagterier, bagerier og industriproduktion eller lignende produktion. Akryl gulve er kendetegnet ved produktets hurtige afhærdning, hvilket vil sige man kan lave flere behandlinger samme dag.

Faglig ekspertise

Hos KAFO Gulve har vores dygtige og kompetente gulvlæggere oparbejdet en stor erfaring og ekspertise i akryl gulve. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan rådgive og lægge dit gulv.

Når du får vores professionelle folk til at lægge akryl på dit gulv, vil det typisk kun tage en enkelt dag for f.eks. et mellemstort rum. Vi har erfaringen, og derfor kan vi gøre det hurtigt og effektivt, med den rigtige kvalitet til den helt rigtige pris.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere dig. Vi giver gerne et godt tilbud. Se også vores ydelser i forbindelse med epoxy industrigulve samt polyurethan gulve
Du kan skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88

Er jeres gulv ikke helt lige?

Det gør normalt ikke noget, hvis gulvet skulle være en smule skævt eller har ujævnheder. Det rettes op, inde akryl gulvet lægges ud. Selve belægningen hærder typisk på få timer.

Akryl gulve kræver særlig ekspertise, og med KAFO gulves mangeårige professionalisme og fagfolk får du den bedste garanti for arbejdet.

Vi tilbyder også: