Om os


Hvem er KAFO Gulve egentlig?

KAFO Gulve er en virksomhed, baseret på eksperter med langvarig erfaring fra branchen. Vi er fulde af pionerånd og gå-på-mod. Vi kender alle produkterne og kender også faldgruberne. Det er den ekspertise, vi stiller til rådighed for dig og din virksomhed. Vi bruger naturligvis kun kvalitetsprodukter. Det er klart, at når du køber hos os, så forventer du også lang levetid uden problemer.

Vores topprofessionelle specialister er din garanti for den ypperste service, både inden for og uden for garantiperioden. Den rigtige service og top-produkter kan være hos dig hurtigt. Vores specialister er garanter for det tilbud, du har brug for. Din tilfredshed med vores arbejde er vores garanti for, at du eller dine bekendte også ringer til os næste gang, du har brug for nyt gulv.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale om dine behov i virksomheden eller privat. Du kan også skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk eller på telefon: 86 55 88 88

Vi lægger gulve i hele Danmark

Vores ekspertise inden for gulve kommer altid vores kunder til gode. Hos KAFO Gulve står vi for kvalitet. Vi rykker hurtigt ud overalt i landet.
Vores fagfolk er specialister. Vi leverer topprofessionel service for dig overalt i landet.

Hos KAFO Gulve møder du eksperten, så uanset typen af gulve, epoxygulve, polyuretan gulve, terrazzogulve, firenzegulve, betongulv, belægninger, til alle formål inden for fødevareindustri og andre erhverv. Om det er privat eller professionelt, så løser vi opgaven. Det giver god økonomi, fordi den rigtige rådgivning og kvalitet i opstarten sikrer dine værdier og en lang levetid af dit gulv.

Vi lover høj kvalitet

Det vigtigste for både dig og os – i alle typer af opgaver er – udover en ærlig økonomi og en realistisk tidsplan – den rette kvalitetssikring. Vi kender standarderne og sikrer overholdelse af gældende regelsæt på området. Det sikrer dig, og sikrer holdbarheden af de opgaver, vi står for, og de projekter, som vi deltager i. Vi sætter en ære i at kunne leve op til vores kunders forventninger.