Epoxy gulve

Epoxy gulve til industri

Epoxy industrigulve

Epoxy gulve bruges i industrier, hvor belastningen varierer fra let til tung. Det kan være f.eks. lagerhaller, værksteder o.lign. Epoxy industrigulve kan i overfladen være fra helt glat til en meget rustik og skridsikker udførelse. Alle gulvtyper kan naturligvis tilpasse dit behov.

Gulv til industrien? – Vælg et epoxy gulv

Epoxy industrigulve er slidstærke, epoxy gulve er modstandsdygtige overfor kemikalier, epoxy industrigulve er rengøringsvenlige og epoxy industrigulve fås i mange forskellige farver.

Konkurrencedygtige priser på epoxy gulve

Hos KAFO Gulve ved vi at epoxybelægning på industrigulve er den rigtige løsning. Det gælder både på pris og på kvaliteten. Epoxy er nemlig oftest billigere og holder længere.

Derfor er det som regel den ideelle løsning for de fleste. Epoxy industrigulve er typisk det perfekte valg, hvis du ønsker et unikt design, der rammer din virksomheds farver og design.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere dig. Vi giver gerne et godt tilbud.
Du kan skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88

Epoxy industrigulve er en god løsning

Epoxy er en meget tilpasningsvenlig gulvtype inden for industrigulve. Samtidig er den ofte en prisbillig løsning, frem for andre typer af gulvbelægning til industrigulve, f.eks. polyurethan gulve.

Lad vores rådgivere se nærmere på jeres muligheder. Vi kan helt sikkert finde en både teknisk og økonomisk forsvarlig løsning, der passer perfekt ind i din virksomhed.

Jo flere kvadratmeter, jo billigere

Epoxybelægning til industrigulve kan ofte gøres lidt billigere pr. kvadratmeter end andre gulvtyper, når det handler om store flader. Tal med vores rådgivere hos KAFO gulve.

Hurtigt at lægge på

Vores professionelle teams af fagfolk kan typisk lægge et epoxy gulv på få dage. Det er altid erfaring, det rigtige grej og fagfolk, der gør en forskel. Det vil vi gerne vise dig at vi kan, hurtigt og effektivt, til fornuftige priser.
Til sammenligning med andre typer gulvbelægning, er epoxy gulve til industrien ofte en billigere løsning end andre typer af belægninger.