Epoxy industrigulve

Epoxy gulve til industri

Epoxy gulv fra KAFO Gulve  

Epoxy gulv bygges op i flere lag for at skabe et exceptionelt slidstærkt og modstandsdygtigt gulv. Vi er eksperter i at lægge epoxy gulv inden for flere forskellige brancher. Har du spørgsmål til hvilket gulv, der passer til din virksomhed, så ring på telefon: 86 55 88 88 eller send en mail til os på mail: info@kafo-gulve.dk, så hjælper vi dig på vej med gode råd og et godt tilbud.

Et slidstærkt og holdbart gulv

Epoxy gulv kan holde til lidt af hvert. Gulvet kan holde til gentagende høj belastning i form af slag og hårde stød, og det er modstandsdygtigt overfor både kemikalier og høje temperaturer. Gulvet er også fugefri, hvilket betyder, at det er let at rengøre. Alt efter hvilken overflade du ønsker på dit gulv, kan epoxy gulv både laves med en rustik eller en skridsikker overfalde.

Epoxy gulv skræddersyet til jeres behov

Vi hjælper gerne med at finde ud af hvilken slags gulv, der passer bedst til netop dit behov. Epoxy gulv er aktuelt for flere typer af erhvervskunder inden for forskellige brancher, hvor fælles er, at gulvet har en afgørende betydning. Industrigulv i epoxy er bl.a. ideelt som gulv i værksteder og lagerhaller.  Men vi lægger også epoxy gulv for mange andre erhvervskunder. Giv os et kald, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette gulvbelægning.

Vi tilbyder også:

Pris på epoxy gulv

Vi har ikke en fast pris på, hvad det koster at få lagt epoxy gulv af os. Prisen afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. En faktor er bl.a. hvilken overfladebehandling, du ønsker, dit gulv får. Derudover afhænger prisen også af hvor mange m², du skal have belagt med epoxy. Dit undergulv er også en vigtig faktor, som influerer prisen. Epoxy gulv er dog oftest en billig og holdbar løsning i forhold til andre gulvbelægninger. Vores kunder får altid en projektpris, når de vælger at købe en ydelse af os. Derfor kender vores kunder altid den fulde pris på hele projektet, inden vi starter med at lægge epoxy gulv.

Epoxy gulv i farver

Dit epoxy gulv behøver ikke være kedeligt at kigge på. Der findes nemlig flere forskellige farver, som du kan vælge imellem til dit nye epoxy gulv. Alt lige fra RAL til NCS-farver kan du vælge imellem. Så der er med garanti mulighed for, at du kan finde præcis den nuance, du kan lide. Du kan bl.a. vælge en kulør til dit gulv, som matcher din virksomheds farver. Du kan også vælge en farve, som skaber mere lys i lokalet. Kig på farvekortet og bliv inspireret.

Få et skræddersyet tilbud der passer til jeres behov

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere dig. Vi giver gerne et godt tilbud.
Du kan skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88