Reparation af betongulv

Reparation af betongulv

Vedligeholdelse og reparation af betongulv – så kontakt KAFO Gulve

Alle KAFO gulvtyper til værksted og lager er ekstremt holdbare om det er epoxy gulve, polyurethan gulve eller bentongulve. Vi tilpasser de forskellige muligheder til netop dit formål, både indendørs og udendørs, varme/kulde. Det rigtige design og den rigtige farve spiller en stor rolle for virksomheden og dens brand. Hos KAFO gulve leverer vi også professionel opstribning og afmærkninger.

KAFO er din servicepartner når det kommer til reparation af betongulv.

De kan sikre en effektiv logistik og endnu bedre arbejdssikkerhed med de forskellige zoner og felter, som din virksomhed bruger. Den systematiske opdeling letter overblikket, øger den logistiske effektivitet og et er must for arbejdssikkerheden. Det skaber værdi for din virksomhed.

Brug for hjælp til dit betongulv – så kontakt KAFO Gulve

Har du længe været irriteret over et hul i betongulvet på dit værksted eller på lageret? Er du bekymret for at nogen kan komme til skade? Eller er det blot et irritationsmoment?

Et defekt betongulv kan medføre forsinkelser og kan i sidste ende få økonomiske konsekvenser for virksomheden. Du kan også få en helt ny belægning på dit betongulv.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale om dine behov i virksomheden eller privat.
Du kan også skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88