Værkstedsgulv

Værkstedsgulv med epoxy

Et værkstedsgulv bliver dagligt udsat for en høj belastning. Derfor er epoxy gulv til værkstedet en rigtig god løsning. Epoxy gulvet kan både laves med en skridhæmmende overflade, en glat overflade eller med opstribning, hvis der arbejdes i forskellige zoner, hvor der er behov for at indikere, at man skal være ekstra opmærksom af sikkerhedsmæssige årsager. Gulv til værksted med epoxy er en garanti for et gulv, der kan holde i mange år, uden at det skal hverken repareres eller skiftes på ny. Tøv ikke med at kontakte os hos KAFO Gulve, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med ny gulvbelægning.

 

Vælg et slidstærkt værkstedsgulv

Værkstedsgulve kan blive meget slidte, men hvis de laves i det rigtige materiale, kan det undgås. Hos KAFO Gulve anbefaler vi et værkstedsgulv i det meget slidstærke materiale epoxy, fordi gulvet skal kunne holde til en gentagende høj daglig belastning, slid fra trafik med biler og trucks, stød fra tunge ting samt kemikalier.  Vi laver værkstedsgulve af 2- eller 3-lags epoxy for at sikre en optimal styrke og for at sikre, at gulvet kan holde i mange år uden at blive slidt. Epoxygulv er gulv, som du næsten kan have for evigt, så slidstærkt det er.

 

Få en skræddersyet pris på gulv til værksted

Vi giver alle kunder en pris, der er unik for den enkelte kundes behov og ønsker. Kontakt os på telefon: 86 55 88 88 eller send en mail direkte til os på mail: info@kafo-gulve.dk, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en skræddersyet pris på dit nye værkstedsgulv. Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi rådgiver gerne alle (forhåbentligt) kommende, nuværende og tidligere kunder.