Polyurethan gulvbelægning

Parkeringsdæk

Belægninger til Parkeringsdæk og broer

De fleste parkeringsdæk og broer i Danmark har brug for en overfladebehandling. Dette skyldtes de påvirkninger som betonen tilføres gennem saltning, temperatursvingninger og slid fra køretøjer.

Overfladebeskyttelse af parkeringsdæk og broer – Så tal med KAFO Gulve

Hos KAFO Gulve er vi specialister i at udfører belægninger på parkeringsdæk og broer med både epoxy, akryl og polyuretan løsninger. Der findes mange løsninger til denne type opgaver som blandt andet kan omfatte membranlag, rampeløsninger og UV-stabile topcoats.

Tag os ind tidligst muligt

Hvis det er muligt for vores kunder, så vil vi gerne inddrages så tidligt som muligt i projekteringen. På den måde kan vi bedst bidrage til at sikre dit projekts kvalitet, terminerne og økonomien.

Kontakt

Vi ringer dig gerne op, så vi kan tale sammen om, hvordan vi bedst kan servicere dig. Vi giver gerne et godt tilbud.
Du kan skrive til os direkte på mail: info@kafo-gulve.dk
eller på telefon: 86 55 88 88

Vores arbejde – din tilfredshed

Vi arbejder kun for vores kunder. Så din tilfredshed med vores arbejde er styrende i alt, hvad vi foretager os. Kun på den måde kan vi sørge for at opretholde vores gode omdømme og professionelle stolthed.

Kontakt os og lad os gøre dit projekt eller problem til vores udfordring. Uanset om dit projekt indeholder parkeringsdæk, broer eller andre fugefrie belægninger.

Vi er specialister, og kender alle typer af gulve

Vores rådgivning er unik. En god rådgivning før udførelse. Det sparer meget. Vi ved nemlig noget om belægninger til broer, parkeringsdæk og alle andre fugefrie belægninger, uanset behovet.

Vi kan skrive meget om det her, men vil hellere tale direkte med dig. Det handler om epoxygulve, polyuretan gulve, akryl gulve, crete gulve, betongulve, belægninger, til alle formål inden for fødevareindustri og andre erhverv.

Vi tilbyder også: